Luk ikon

Sponsor i Vojens Speedway Klub

Her finder du vores sponsorer, som er med til at udvikle speedway sporten.

Arkil

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 2000 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder i Danmark og udlandet. Vi udfører alsidige entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Vejdirektoratet, BaneDanmark og landets mange forsyningsselskaber, vi håndterer anlægsarbejder, havnebyggeri, fundering, tunnelering og store kabelprojekter, og vi sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur. Vi håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Samtidig er vi en stærk aktør på vejserviceområdet, hvor vi er en af pionererne inden for privat vejservice

Davidsen

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Davidsens Tømmerhandel A/S er en danskejet og landsdækkende tømmerhandel med en bred vifte af produkter inden for byggeri. Virksomheden har hovedkontor i Vojens og beskæftiger i dag ca. 1.100 medarbejdere fordelt på 24 lokationer i Danmark. Siden etableringen i 1944 har virksomheden udviklet sig til at være at blandt landets største leverandører til byggeriet med en årlig omsætning på over 2,5 mia. kroner.

OK

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

OK er Danmarks største benzinkæde med flere end 670 tankstationer i Danmark og 200 vaskehaller, hvoraf langt størstedelen endda er svanemærkede.

Vi har desuden egne chauffører, som leverer olie fra dag til dag. Så du altid får den bedste service, når du entrerer med OK.

GMF A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon

GMF A/S en af Europas største leverandører af kold bukkede bøjninger med dorn, med primær fokus på industri- og energisektor i Europa. Vi råder over 18 moderne CNC- og NC bukkemaskiner samt 5 save- og skærpeanlæg, der sikrer stor leveringssikkerhed for vores kunder.

AS Tømrer

hjemmeside ikon Facebook ikon

AS Tømrer er opstartet i 2010 af Anders Holst Sørensen med en grundlæggende ide om at “kunne gøre tingene bedre”. Deri ligger fundamentet til en forretning der lever af tilfredse kunder, der spreder den gode historie som ringe i vandet. Firmaet holder til i udkanten af Vojens med værksted, lager samt kontor. Det er derfor ideelt, hvis du søger en Tømrer i Haderslev, eller omegn. Det er dog primært fra de 2 servicevogne at kunderne bliver serviceret rundt omkring i området. Vi kører i hele landet, og har leveringer til hele verden fra værkstedets produktion.

Torben Clausen A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

Virksomheden Torben Clausen A/S ligger ved Haderslev og er stiftet 1952 af Peter Clausen. De første år hed specialerne kvashugning og træfældning. Men i 1960’erne voksede maskinparken og der kom mere fokus på entreprenøropgaverne.

I 1985 overtog Torben Clausen virksomheden fra sin far. Maskingården blev til A/S, og nye specialer som containerservice og transport kom til. Siden udvidede man med både genbrugsplads, sorteringshal og jordhotel.

I dag er Torben Clausen A/S en velkonsolideret virksomhed, der spiller en vigtig rolle i lokalområdet. Kernekompetencerne er nedbrydning, anlæg, affald, transport og jordhotel, og vi er travlt beskæftiget med opgaver i hele landet.

Kjærgaard A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

Kjærgaard er en moderne virksomhed med rødder i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning med butik i Løsning.

I dag har vi hoveddomicil i Løsning og afdelinger i Fredericia, Odense, Skive og Dronninglund, og vi beskæftiger omkring 170 kompetente industrielektrikere, bygningselektrikere, teknikere og ingeniører, der hver eneste dag arbejder på at optimere processer og arbejdsgange i danske industrivirksomheder.

Øget effektivisering, reduceret energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og en høj grad af automatisering er nogle af de parametre, industrien kan optimere på for at bevare og forbedre konkurrenceevnen på det globale marked, og det er netop inde for disse kompetenceområder, vi har vores styrker.

Vores aktiviteter spreder sig over mange forskellige industrier og bearbejdningsprocesser. Mange af vores løsninger afsætter vi inden for emballageproduktion i fødevareindustrien, til medicinalvarefremstilling, til plast- og metalforbearbejdning for at nævne nogle af de væsentligste.

Vores force er vores store tværfaglighed og evnen til at kombinere standardløsninger på en ny og epokegørende måde, så der opstår unikke løsninger. Når standardløsninger i visse tilfælde alligevel kommer til kort, går vi ikke af vejen for at udvikle individuelle løsninger til særligt perspektivrige projekter.

Ovethi A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Ovethi A/S – Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere. Virksomheden importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul – til alle formål. Til personvogne og varevogne, 4×4, lastbiler, landbrugsmaskiner samt industrien – en gros såvel som detail.

CARCLUB

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Hos CARCLUB servicerer vi kunder i både ind- og udland. Fra vores showrooms i København, Kolding, Hviidsminde og Herning står vi altid klar til at hjælpe dig med dine bildrømme. Vi har mange års erfaring med salg og leasing af biler fra udvalgte mærker som AudiBMWLand RoverMercedesPorsche, MiniVolvo og VW. Helt specielle og særlige drømmebiler, som Aston-MartinBentleyFerrariLamborghiniMaserati, eller andre eksklusive bilmærker, hjælper vi dig også meget gerne med. Besøg eller kontakt os i dag.

Middelfart Sparekasse

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Middelfart Sparekasses tilhørsforhold og engagement i lokalområdet kan føres tilbage til grundlæggelsen af Sparekassen 5. april 1853, hvor en gruppe aktive håndværkere i Middelfart søgte alternative finansieringsmuligheder.

Sparekassen var tænkt som en sparekasse til fælles bedste, og denne tanke lever stadig i bedste velgående næsten 170 år senere.

Fra at have været en lille fynsk sparekasse i godt 135 år, tog vi i 1990 springet over Lillebælt og åbnede en afdeling i Fredericia. Vi troede på, at Trekantområdet var det helt rigtige sted at vokse, og det viste sig at holde stik.

I 2013 åbnede vi to nye afdelinger i henholdsvis Esbjerg og Aarhus, og i 2014 kom vores afdeling i Hørning til. I december 2015 åbnede vi vores afdeling i Svendborg.

Opskriften har altid været en stor tilknytning til lokalområderne og et stort lokalt engagement i bl.a. erhvervs- og byudvikling. Nærheden til kunderne er en vigtig del af vores livsstil, og vi er stadig det lokale pengeinstitut, hvor medarbejderne har naturlig tilknytning til nærmiljøet.

De Frie Forsikringsmæglere

hjemmeside ikon

De Frie Forsikringsmæglere er en landsdækkende sammenslutning af uafhængige forsikringsmæglere. De Frie består af mere end 15 engagerende og veluddannede forsikringsmæglere og forsikringsmæglerassistenter.

Dette sikrer dig, at det altid er muligt at finde en lokal forsikringsmægler. Find os under Kontakt din mægler.

Vores målsætning er at vi skal være erhvervskundernes foretrukne samarbejdspartner på forsikringsområdet. Det bliver vi ved at give vores kunder det bedste overblik over deres forsikringer og hvilke forsikringsmuligheder, der findes. Vi bestræber os på at skabe gennemsigtighed på forsikringsmarkedet.

De Frie Forsikringsmæglere giver dig personlig betjening og rådgivning hele vejen gennem processen:

 • Gennemgang af din virksomheds forsikringsbehov
 • Gennemførsel af udbud på forsikringerne
 • Etableringen af forsikringerne
 • Professionel sparring hvis uheldet er ude.

Vi besidder en meget bred faglig viden og har specialister indenfor alle brancher såsom:

 • Produktionsvirksomheder
 • Detailhandel og hotel/restaurantvirksomheder
 • Engrosvirksomheder
 • Håndværksvirksomheder
 • Landbrug
 • Klinikker og hospitaler
 • Skoler og institutioner
 • Udlejning af ejendomme

og mange andre

Eldorado

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

ELDORADO ER EN DANSK FAMILIEEJET VIRKSOMHED, GRUNDLAGT I 1963.

Eldorado tager sin begyndelse i 1963, da Børge og Birgit Lausen åbner en dyrehandel i Haderslev. I de efterfølgende 10 år bliver der åbnet i alt otte butikker i Jylland og på Fyn. I forbindelse med udvidelsen af antallet af butikker blev det naturligt at importere varer selv. I begyndelsen bestod importen hovedsageligt af levende fugle og fisk. Grossistafdelingen udviklede sig imidlertid hurtigt, og i begyndelsen af 70’erne havde den overhalet butikkerne. Det var nødvendigt at tage stilling til, i hvilken retning virksomheden skulle udvikle sig. Da det på daværende tidspunkt var svært at administrere detailbutikkerne fordi der ingen stregkoder og andre elektroniske hjælpemidler var, så faldt valget på grossistafdelingen. Denne beslutning medførte en afvikling af butikkerne og i 1982 blev den sidste butik solgt, nemlig afdelingen i Haderslev, hvor det hele begyndte næsten 20 år tidligere.

European Ambulance Service

hjemmeside ikon

Hos European Ambulance Service hænger pris og kvalitet sammen. Når der er tale om menneskeliv går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi har hovedkontor og -station i Rødding samt en station i hovedstadsområdet.

Kaffe Leif

hjemmeside ikon

Kaffeleif er beliggende i Skærbæk, tæt ved den smukke ø Rømø.

KaffeLeif tilbyder forskellige former for kaffeløsninger,vandkølere samt tilbehør til virksomheder i alle størrelser.

Vi yder 100% service +gerne lidt ekstra.

Hvis det haster ring til Gaster på +45 21 48 68 80

Otto Cherestensen

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

FORRETNINGSGRUNDLAG:

Virksomheden er en entreprenør og autoriseret kloakmesterforretning, der udfører forekommende entreprenøropgaver for private og offentlige bygherrer, herunder følgende:

 • Nyanlæg og reparation / renovering af spildevands-, regn- og dræninstallationer i kloakerede og ukloakerede områder.
 • Byggemodningsarbejder. Vi udfører bl.a. jordarbejder, lægning af regn- og spildevandsledninger, fremførelse af vand- og varmeledninger, trækning af el-, telefon- og antennekabler, belægningsarbejder med asfalt, beton og granitprodukter, samt diverse gartnerarbejder.
 • Større og mindre jordflytningsopgaver
 • Naturgenopretning
 • Vandløbsvedligeholdelse

VIRKSOMHEDEN ER TILSLUTTET FØLGENDE KONTROLORDNINGER:

 • Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

ARBEJDSOMRÅDER:

Virksomheden arbejder primært i Syd- og Sønderjylland, og udfører arbejde i såvel hoved- som underentreprise.

Arbejdet kan udføres efter tilbud og regning.

KVALITETSPOLITIK / MÅLSÆTNING:

Otto Chrestensen A/S ønsker at fremstå som en solid og ansvarsbevidst virksomhed der er anerkendt af kunder og ansatte for at udføre fagligt korrekt kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris.

VIRKSOMHEDENS KVALITETSMÅLSÆTNING EFTERLEVES VED FØLGENDE:

 • Ved overholdelse af indgåede aftaler
 • Ved gennemgang af det udførte arbejde ved afslutningen
 • Arbejder udføres efter gældende regler og håndværksmæssigt korrekt
 • Anvendte materialer er fejlfri og opfylder stillede krav
 • Ajourføre viden og følge med i udviklingen inden for afløbsområdet med hensyn til produkter og metoder
 • Medarbejderne opfylder gældende uddannelseskrav
 • Ved aflevering aftales tidsplan for udførelse af eventuelle tillægsarbejder og mangler ved det udførte arbejde
 • Alle eksterne reklamationer besvares senest efter 2 arbejdsdage
 • Det er virksomhedens mål, at der maksimalt forekommer 3 årlige reklamationer på arbejde, der er afleveret
 • Virksomheden efterlever godkendt KS system på det kloakautoriserede område
 • Virksomheden er tilmeldt Kloakmestrenes Kvalitetskontrol for sikring af lovpligtig ekstern godkendelse og efterprøvning af kvalitetsstyringssystemet

Ved enhver afvigelse i forhold til virksomhedens kvalitetsmålsætning skal der foretages en afvigelsesbehandling i henhold til afsnit i denne KS håndbog omhandlende afvigelser

Scanwear

hjemmeside ikon

Scan Wear was founded in 2004 by Claus Dyrmose. Since then Scan Wear has developed into an International company, working with leading companies in Scandinavia.

Since the beginning we have focused on Socks, Underwear, Home & Loungewear, Sportswear and Apparel for the whole family.

We believe in honest, open and precise business relations. We understand that a cooperation is much more than designs which are easy to sell. Scan Wear ensures a smooth order handling, high quality products and punctual deliveries.

We support our customers in design, product development and packaging solutions.

Slagter Lampe

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser siden 1939. Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag.

Sydbank

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Sydbank er bank for rygraden af dansk erhvervsliv, og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning i Danmark og i Nordtyskland. Med 2.100 engagerede medarbejdere organiseret i 13 områder er Sydbank stor nok til at være dygtig og lille nok til at være nærværende.

Vi er hurtige og effektive, og vores kendetegn er at vi skaber værdi gennem dygtighed og lange relationer.

VVS Søberg

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

VVS Søberg: Din pålidelige, troværdige og professionelle samarbejdspartner inden for VVS.

VVS Søberg blev etableret i 1990, og er i dag en veletableret virksomhed med veluddannede medarbejdere, der er specialister inden for deres felt.

Det er vigtigt for os at forstå vores kunders ønsker og behov, så vi kan give dem den bedste løsning. Derfor lægger vi vægt på:

 • Hurtig respons
 • At overholde vores aftaler – både tid og pris
 • Professionel rådgivning
 • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet
 • At levere et færdigt arbejde af god kvalitet

Jacob Olsen

Bestyrelsesformand
E-mail ikon E-mail ikon