Luk ikon

Sponsor i Vojens Speedway Klub

Her finder du vores sponsorer, som er med til at udvikle speedway sporten.

Finn Thomsen

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

Finn Thomsen Maskinservice ApS udfører alt inden for salg, service og reparation af entreprenørmaskiner, vi er klar til at yde en hurtig og god service for dig. Finn Thomsen Maskinservice ApS besidder et af Sønderjyllands største lagre til fremstilling af hydraulikslanger mens du venter. Ydermere er vi et autoriseret AGA gasdepot. Kontakt os for nærmere information.

Arkil

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 2000 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder i Danmark og udlandet. Vi udfører alsidige entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Vejdirektoratet, BaneDanmark og landets mange forsyningsselskaber, vi håndterer anlægsarbejder, havnebyggeri, fundering, tunnelering og store kabelprojekter, og vi sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur. Vi håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Samtidig er vi en stærk aktør på vejserviceområdet, hvor vi er en af pionererne inden for privat vejservice

Davidsen

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Davidsens Tømmerhandel A/S er en danskejet og landsdækkende tømmerhandel med en bred vifte af produkter inden for byggeri. Virksomheden har hovedkontor i Vojens og beskæftiger i dag ca. 1.100 medarbejdere fordelt på 24 lokationer i Danmark. Siden etableringen i 1944 har virksomheden udviklet sig til at være at blandt landets største leverandører til byggeriet med en årlig omsætning på over 2,5 mia. kroner.

OK

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

OK er Danmarks største benzinkæde med flere end 670 tankstationer i Danmark og 200 vaskehaller, hvoraf langt størstedelen endda er svanemærkede.

Vi har desuden egne chauffører, som leverer olie fra dag til dag. Så du altid får den bedste service, når du entrerer med OK.

GMF A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon

GMF A/S en af Europas største leverandører af kold bukkede bøjninger med dorn, med primær fokus på industri- og energisektor i Europa. Vi råder over 18 moderne CNC- og NC bukkemaskiner samt 5 save- og skærpeanlæg, der sikrer stor leveringssikkerhed for vores kunder.

AS Tømrer

hjemmeside ikon Facebook ikon

AS Tømrer er opstartet i 2010 af Anders Holst Sørensen med en grundlæggende ide om at “kunne gøre tingene bedre”. Deri ligger fundamentet til en forretning der lever af tilfredse kunder, der spreder den gode historie som ringe i vandet. Firmaet holder til i udkanten af Vojens med værksted, lager samt kontor. Det er derfor ideelt, hvis du søger en Tømrer i Haderslev, eller omegn. Det er dog primært fra de 2 servicevogne at kunderne bliver serviceret rundt omkring i området. Vi kører i hele landet, og har leveringer til hele verden fra værkstedets produktion.

Torben Clausen A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

Virksomheden Torben Clausen A/S ligger ved Haderslev og er stiftet 1952 af Peter Clausen. De første år hed specialerne kvashugning og træfældning. Men i 1960’erne voksede maskinparken og der kom mere fokus på entreprenøropgaverne.

I 1985 overtog Torben Clausen virksomheden fra sin far. Maskingården blev til A/S, og nye specialer som containerservice og transport kom til. Siden udvidede man med både genbrugsplads, sorteringshal og jordhotel.

I dag er Torben Clausen A/S en velkonsolideret virksomhed, der spiller en vigtig rolle i lokalområdet. Kernekompetencerne er nedbrydning, anlæg, affald, transport og jordhotel, og vi er travlt beskæftiget med opgaver i hele landet.

Kjærgaard A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon

Kjærgaard er en moderne virksomhed med rødder i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning med butik i Løsning.

I dag har vi hoveddomicil i Løsning og afdelinger i Fredericia, Odense, Skive og Dronninglund, og vi beskæftiger omkring 170 kompetente industrielektrikere, bygningselektrikere, teknikere og ingeniører, der hver eneste dag arbejder på at optimere processer og arbejdsgange i danske industrivirksomheder.

Øget effektivisering, reduceret energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og en høj grad af automatisering er nogle af de parametre, industrien kan optimere på for at bevare og forbedre konkurrenceevnen på det globale marked, og det er netop inde for disse kompetenceområder, vi har vores styrker.

Vores aktiviteter spreder sig over mange forskellige industrier og bearbejdningsprocesser. Mange af vores løsninger afsætter vi inden for emballageproduktion i fødevareindustrien, til medicinalvarefremstilling, til plast- og metalforbearbejdning for at nævne nogle af de væsentligste.

Vores force er vores store tværfaglighed og evnen til at kombinere standardløsninger på en ny og epokegørende måde, så der opstår unikke løsninger. Når standardløsninger i visse tilfælde alligevel kommer til kort, går vi ikke af vejen for at udvikle individuelle løsninger til særligt perspektivrige projekter.

Ovethi A/S

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Ovethi A/S – Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere. Virksomheden importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul – til alle formål. Til personvogne og varevogne, 4×4, lastbiler, landbrugsmaskiner samt industrien – en gros såvel som detail.

CARCLUB

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Hos CARCLUB servicerer vi kunder i både ind- og udland. Fra vores showrooms i København, Kolding, Hviidsminde og Herning står vi altid klar til at hjælpe dig med dine bildrømme. Vi har mange års erfaring med salg og leasing af biler fra udvalgte mærker som AudiBMWLand RoverMercedesPorsche, MiniVolvo og VW. Helt specielle og særlige drømmebiler, som Aston-MartinBentleyFerrariLamborghiniMaserati, eller andre eksklusive bilmærker, hjælper vi dig også meget gerne med. Besøg eller kontakt os i dag.

Mind of marketing

hjemmeside ikon Facebook ikon Facebook ikon Facebook ikon

Mind of marketing er et web- og digitalt marketing bureau. De udarbejder professionelle web løsninger, og content til din markedsføring i form af video, billeder og tekstforfatning – med formål på at skalere dit brand og skaffe nye kunder.

Mind of marketing har udviklet denne hjemmeside, og er med til at holde vores sociale medier opdateret.

Jacob Olsen

Bestyrelsesformand
E-mail ikon E-mail ikon