Licens PW50cc

50 cc micro (nye kørere): Dette licens er til ALLE nye 50cc-kørere, og det giver ligeledes adgang til at køre løb.

Indslusningslicens: Dette licens er for nye kørere på 85, 250 eller 500 cc. Man kan kun købe dette licens, hvis man ikke har haft anden licens inden for seneste 3 år. Dette licens giver kun adgang til træning på banen i den klub, hvor man er medlem.

Træningslicens: Giver mulighed for at træne på DMU-klubbernes baner og køre klubmesterskab i egen klub.

Derudover er der licenserne til de forskellige klasser. Man kan til en hver tid opgradere sin licens, ved at købe den ønskede licens i forretningssystemet. Systemet vil justere prisen, når man når frem til betaling, så man kun betaler differencen.

Har en kører mistet sit licenskort, er det også gennem systemet, at man får et nyt. Her skal man gå ind og købe et tilsvarende licens. Dette koster 100 kr. i administrationsgebyr.

PW 50cc i Vojens Speedway Klub

Vi fik i Vojens Speedway Klub 2017 et PW50cc Hold

Vi havde et klart mål i bestyrelsen 2016, at vi vil prøve krafter med de helt små nybegynder og deres familie. Vi forventer at kan stille minium et hold PW50cc for sæson 2018. Så har i lyst til at blive en del af holdet og være med fra starten, så er det nu i skal kikke forbi Vojens Speedway Klub. Man kan begynde fra man er 3 år og til man bliver 11 år. Der er nu i 2018 tilmeldet 3 hold fra Vojens Speedway Klub.

Det er jo også her de store stjerner bliver skabt.

Se menu ¨Træningstider¨ tirsdag og torsdag

Vi ses på Vojens Speedway Center

Team Nørgård 2016 Vojens Speedway Klub

Vojens Speedway Klub 3. April 2016 Team Victor

Filip K. Kleener
Vojens Speedway Klub 2016

Mathias Pedersen
Vojens Speedway Klub 2015