OVERDRAGELSE

OLE OLSEN OVERDRAGER LIVSVÆRK TIL ÆLDSTE SØN

Den 46-årige Jacob Olsen overtager Vojens Speedway Center med store visioner
for genrejsningen af det danske speedwaymekka.
Efter 14 år som medejer af butikskæden Design Cykler har Jacob Olsen valgt at vende
tilbage til speedway.

- Jeg synes, det er det rigtige tidspunkt, og mit hjerte har altid brændt for sporten.
Samtidig ser jeg mange muligheder, både for Vojens Speedway Center, men også for
at kunne gøre en forskel for dansk speedway som helhed, siger Jacob Olsen, der som
søn af Ulla og Ole Olsen blev født ind i sporten. Han blev selv speedwaykører, siden
landstræner og virker jævnligt som tv-kommentator.

Det er planen, at Vojens skal have et hold i den danske Superliga fra 2020, men også
at Vojens Speedway Center i fremtiden kan byde på andre begivenheder end speedway.
- Centret kan jo sagtens rumme anderledes tiltag som for eksempel kurser for erhvervslivet
eller kulturelle events og koncerter, siger Jacob Olsen.

Vojens Speedway Center, der åbnede den 21. september 1975 med 38.000 publikummer
og trafikkaos på de sønderjyske veje, har ikke haft større aktiviteter de sidste
par år

- Det er ikke nogen hemmelighed, at anlægget trænger til en opgradering, siger Ole
Olsen, der nu glæder sig til at følge udviklingen fra sidelinjen.
- Jeg er lettet og meget stolt over, at der nu er fundet en løsning for fremtiden. Det er
ikke fordi, Jacob er min søn, men jeg tror næppe, der findes andre i kongeriget, der
kan magte den store opgave, som venter. Jacob har et enormt drive og et stort netværk.
Han er samtidig passioneret omkring sporten, og dygtig til at bygge det rigtige
hold op omkring sig.

Ole Olsen slipper ikke speedway-sporten helt, idet han fortsætter sit virke med at opbygge
en-gangs-baner til VM-grandprixserien på de stadions, hvor der ikke er en
permanent bane. En helt unik proces, som Olsen og firmaet Speedsport nu har gennemført
63 gange på store stadions over hele kloden.

I Vojens overtager Jacob Olsen driften 100% i sit nye firma Speed1way fra 1. januar
2019. De næste måneder kommer til at handle om opstart og etablering og med særligt
fokus på lørdag den 7. september, hvor den danske afdeling af VM-grandprixserien
vender tilbage til Vojens efter flere år i Parken i København og senest på CASA Arena i
Horsens.

Info:

Jacob Olsen 23 42 05 07 jo@s1w.dk  www.speed1way.dk

Ole Olsen 23 45 27 41 oo@speedsport.dk 

40 Jubilæum i Vojens Speedway Klub

Se billeder fra denne aften.

40 års Jubilæum i Vojens Speedway Klub

33 medlemmer i god stemning og godt humør

Velbekom....

Holdleder Morten Petersen fik overagt en lille ting...

Conny fik også en lille ting af Madras Kleinbergs

Fillip

Caroline

Tillykke til VSK

Fri bar til alle...skål

Medlemsmøde 6. oktober 2015

Hovedpunkter fra medlemsmødet den 6.10. 2015

Hvad kommer der til at ske i Vojens Speedway klub i 2016.

Sæsonen på Vojens Speedway Center er nu afsluttet og vi kan se tilbage på en spændende sæson fyldt med mange løb på hjemmebanen og ude omkring i landet. Det er tid til evaluering på sæson 2015 og få nye idéer til sæson 2016 og for at få noget input havde bestyrelsen inviteret medlemmerne til en dialog på Vojens Speedway Center den 6.10.2016. De medlemmer, der havde valgt at ville bruge en aften på klubben fik en god aften, og der kom mange gode idéer på bordet.

Bestyrelsen havde forberedt en fyldig dagsorden. Ordstyreren bad forsamlingen om at komme med stikord til de ting de gerne ville diskutere.  Det satte gang i debatten og vi skal her i et kort referat bringe nogen af de væsentlige ting, der kom frem på mødet.

Hold i 2016

50 cc:

Der arbejdes intenst på at sætte et hold sammen som Bent Jørgensen og Kim Kleener vil komme til at lede. De har brug for hjælp til at finde brugt kørerudstyr, så vi kan hjælpe forældrene med at komme i gang uden for store investeringer.

85 cc:

Vi anmelder et hold i 1 div. og i 2.div. Der er stadig ledige pladser så de kørere, der er interesseret i at køre for Vojens Speedway Klub kan kontakte Conny Larsen, der er ankerkvinde på dette projekt. Holdledere bliver i 1 div. Bent Jørgensen og 2. div. Conny Larsen, som jo sammen med holdet skaffede os sølvmedaljer i år. Godt gået !

500 cc:

Formanden gjorde rede for de forhandlinger, der har været ført med holdlederne og kørerrepræsentanter i den sidste del af sæsonen. Klubbens økonomi er fortsat svag, men vi har alligevel tilbudt kørerne de samme konditioner som i 2015, men på trods af dette har det ikke været muligt at sammensætte et 1. div eller et 2. divisionshold til sæson 2016. I stedet for de hjemmemarcher, der skulle have været kørt i disse 2 divisioner vil bestyrelsen afvikle en række åbne løb på 500 cc, således at Danmarks bedste bane bliver brugt både til træning og løb.

Oldboys

Som det ser ud lige nu har vi ikke nok kørere til et hold p.g.a. skader og kørere som vil stoppe med sporten. Hvis der bliver mulighed for at danne et hold vil vi deltage i turneringen. Der vil blive arrangeret en række træningsforløb for denne gruppe. 

 

Det er lykkedes at afvikle stævnerne i 2015 i god ånd ved hjælp af en række ildsjæle, som har trukket et stort læs i den forbindelse og trofast har stillet op, når der var brug for dem. Der var bred enighed om at samværet og fællespisningen i klubhuset har været med til at skaffe nogle gode rammer og et godt sammenhold. Næste trin i denne plan er etableringen af den nye ryttergård i paddock lige ved siden af kiosken, som udover at give nogle gode rammer for 50 og 85 cc kørerne også vil være med til at koncentrere al klubaktivitet omkring klubhus og kiosk. Klubhuset vil i 2016 blive brugt som informations. og tilmeldelse sted for aktiviteter i klubben. Via opslag i klubben vil man kunne se de planlagte aktiviteter og melde sig til for at hjælpe ved træning og løb.

Medlemmerne kom med gode input til vores facebookside samt vores hjemmeside, og Kim vil arbejde videre  med dette. Det vil fortsat være her man finder ud af om en aktivitet er aflyst. Hvis ikke der er en officiel aflysning inden kl. 15 på træningsdagen bliver træningen afviklet. Intet nyt er godt nyt. Træningstiderne forbliver uændret med en lille undtagelse af at 50 cc kørerne, der træner mellem kl. 17 og 18.

Som en af de få klubber i Danmark har vi samaritter til rådighed under al træning på banerne. Det er en omkostning for klubben, men vi går meget op i sikkerheden. Vi opfordrer medlemmerne til at formidle dette videre til potentielle kørere og deres forældre. Det er endnu en grund til at blive medlem i Vojens Speedway Klub. Der var enighed om, at vi behøver flere medlemmer, og derfor opfordrer vi alle medlemmerne til at skaffe 1 nyt medlem. Tag en god veninde eller ven med, som kunne tænke sig at komme tæt på sporten, som mange kun kender fra fjernsynet. Hvis vi alle skaffer et medlem kan vi fordoble medlemstallet !

Der vil blive arrangeret flere licenskurser i vinterperioden så vi kan blive flere hjælpere, og vi vil opfordre alle, der har licenser til også at bruge dem aktivt. Vi skal have opgaverne fair fordelt. Vi skal også bruge hjælpere til at færdiggøre kiosken og den nye ryttergaard, så meld dig under fanerne, hvis der er noget du gerne vil bidrage med. Det er Kim, der er ankermand på detteprojekt.

Næste aktivitet i klubben bliver vores årlige generalforsamling den 19.januar 2016 på Hotel Pauli i Vojens. Vi vil inden generalforsamlingen nedsætte en række udvalg, der skal arbejde med forslag til de forskellige aktiviteter, så vi får en tættere dialog mellem Klubbens bestyrelse og medlemmerne. Vi vil også bestræbe os på at komme med mere information til medlemmerne i 2016.

Der vil blive et nyt medlemsmøde i marts, og vi vil snarest sende indbydelser til generalforsamlingen ud så sæt allerede kryds i kalenderen til endnu en festlig aften.

Vi takker for indsatsen i denne sæson og ønsker alle en god efterårsferie.

Bestyrelsen

P.S. Husk kontingentet skal betales inden den 31.12.2015 !

Træningsskole 500cc 4 dage.

VOJENS SPEEDWAY KLUB PRÆSENTERER

TRÆNINGSSKOLE PÅ VOJENS SPEEDWAY CENTER MED 2 VERDENSMESTRE

Snart går speedwaysæson 2015 i gang og mange kørere diskuterer i øjeblikket, hvor de kan træne forud for de første løb. Der er ingen grund til at køre til udlandet for at træne, for nu har Vojens Speedway Klub løsningen. Ole Olsen og Jan O har i fællesskab udarbejdet et koncept til en træningsskole baseret på deres store erfaring som kørere på absolut topplan, men også som trænere. Ole Olsen lavede allerede i 1970 den første træningsskole i England for 500cc kørere, der senere gjorde det godt i verdenseliten. 

Med det legendariske Vojens Speedway Center som base er det lagt op til en helt særlig oplevelse på dansk grund. Træningsskolen består af 2 moduler, der hvert strækker sig over 2 dage (i alt 4 dage) i forbindelse med en weekend eller helligdage. VSK står for forplejningen om dagen, der er inkluderet i prisen og der er mulighed for fælles middag i Vojens om aftenen og vi arrangerer gerne overnatning. 

Deltage kan alle 500cc kørere i 1. og 2. division (ikke oldboys – de får deres eget) sammen med 1 mekaniker. Der er begrænset plads, så tilmeldingerne går efter først til mølle princippet. Prisen for begge moduler inkl. forplejning på dagene er kr. 3.000,- pr. team ekskl. moms. 

Faktura kan udstedes til teamet. VSK sørger for al klargøring og baneservice. Det er kun at møde op og suge til sig af de kompetente herrers erfaringer.

Det første modul bliver den 21. og 22. marts. Træningsskolen begynder den 21.03 Kl. 08.00 og afsluttes den 22.03. sidst på eftermiddagen. Modul 2 der også tager 2 dage vil formentlig blive i påsken. Endelige datoer vil blive annonceret på modul 1.

Tilmelding skal ske til bogholderi@vojensspeedwayklub.dk og betaling inden den

13. marts - på reg.nr.: 7930 kontonr.: 1320473.  

Det endelige program med tidsplan vil blive tilsendt efter betaling er modtaget.

Når du deltager i træningsskolen er du også sikret plads i årets første åbne Olympic løb på Vojens Speedway Center den 28.03.15 og startgebyret er oven i købet inkluderet i træningsskole gebyret. 

Ole Olsen og Jan O. glæder sig til at se dig på Vojens Speedway Center og lære dig hvordan du bliver god til, at få din speedwaycykel hurtigt igennem svingene.

Har du spørgsmål kontakt da Jan O. på 50 48 09 11

Med venlig hilsen

Vojens Speedway Klub

VOJENS SPEEDWAY KLUB PRÆSENTERER:

TRÆNINGSSKOLE PÅ VOJENS SPEEDWAY CENTER MED 2 VERDENSMESTRE

Snart går speedwaysæson 2015 i gang og mange kørere diskuterer i øjeblikket, hvor de kan træne forud for de første løb. Der er ingen grund til at køre til udlandet for at træne, for nu har Vojens Speedway Klub løsningen. Ole Olsen og Jan O har i fællesskab udarbejdet et koncept til en træningsskole baseret på deres store erfaring som kørere på absolut topplan, men også som trænere. Ole Olsen lavede allerede i 1970 den første træningsskole i England for 500cc kørere, der senere gjorde det godt i verdenseliten.

Med det legendariske Vojens Speedway Center som base er det lagt op til en helt særlig oplevelse på dansk grund. Træningsskolen består af 2 moduler, alså i alt 4 dagee, der hvert strækker sig over 2 dage i forbindelse med en weekend eller helligdage. VSK står for forplejningen om dagen, der er inkluderet i prisen og der er mulighed for fælles middag i Vojens om aftenen og vi arrangerer gerne overnatning.

Deltage kan alle 500cc kørere i 1. og 2. division (ikke oldboys – de får deres eget) sammen med 1 mekaniker. Der er begrænset plads, så tilmeldingerne går efter først til mølle princippet. Prisen for begge moduler inkl. forplejning på dagene er kr. 3.000,- pr. team ekskl. moms.

Faktura kan udstedes til teamet. VSK sørger for al klargøring og baneservice. Det er kun at møde op og suge til sig af de kompetente herrers erfaringer.

Det første modul bliver den 21. og 22. marts. Træningsskolen begynder den 21.03 Kl. 08.00 og afsluttes den 22.03. sidst på eftermiddagen.

Tilmelding skal ske til bogholderi@vojensspeedwayklub.dk og betaling inden den

13. marts - på reg.nr.: 7930 kontonr.: 1320473.   

Det endelige program med tidsplan vil blive tilsendt efter betaling er modtaget.

Når du deltager i træningsskolen er du også sikret plads i årets første åbne Olympic løb på Vojens Speedway Center den 28.03.15 og startgebyret er oven i købet inkluderet i træningsskole gebyret.

Ole Olsen og Jan O. glæder sig til at se dig på Vojens Speedway Center og lære dig hvordan du bliver god til, at få din speedwaycykel hurtigt igennem svingene.

Har du spørgsmål kontakt da Jan O. på 50 48 09 11 

Med venlig hilsen

Vojens Speedway Klub

 

Nyt fra bestyrelsen

Bestyrelsen har foretaget en konstitueringen i henhold til vedtægterne. Det er blevet besluttet på nedenstående forhold, at bestyrelsen, vil blive indskrænket til fem personer.

Formand, næstformand og tre bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsen består herefter af:

Formand Ole Olsen
Næstformand Søren Steno
Bestyrelsesmedlem Kim Schrøder
Bestyrelsesmedlem Lars Krogh
Bestyrelsesmedlem Lars Lass

1. suppleant Pia Dall Pedersen

Beslutningsgrund laget:

Efter gode og konstruktive samtaler med samtlige bestyrelsesmedlemmer, har tre af disse ønsket at komme ud af bestyrelsesarbejdet for at være mere aktive i "marken". Det er selvfølgelig taget til efterretning, men vi er meget glade for, at de vil fortsætte med deres indsats i klubben.

Vi vil her også godt benytte lejligheden til at sige mange tak, for den kæmpe indsats de har ydet i bestyrelsen, som alle 3 har været med i fra starten af sidste år og som virkelig har været spændt for med mange opgaver.

En af de store tidskrævende jobs er kasserer jobbet, da det også indebærer opfølgning på medlemsportal, kontakt til DMU og mange regnskabsmæssige opgaver m.v. har vi i bestyrelsen derfor beslutte, at denne kasserer post skal udføres eksternt. På det grundlag har bestyrelsen lavet en aftale med Gadegaard Business Assistance, hvilket vi er meget glade for.

Lige nu arbejder bestyrelsen med at færdiggøre vores løbs-træningskalender og med planlægning af div. udvalg som vi skal have op at køre. Ligeledes er vi i gang med at kikke på en plan over de officials som skal bruges tilløb og træning.

Det ser ud til at foråret er tidlig på vej i år, det betyder, at vi kan gøre mange ting klar før første træningsdag, så der må nok påregnes en arbejdes dag i begyndelsen af marts evt. sammen med et medlemsmøde.

Bestyrelsen i Vojens Speedway Klub

Pressemeddelelse

Velbesøgt generalforsamling i Vojens Speedway Klub - formanden Ole Olsen varsler ny linje

I sidste uge afholdt Vojens Speedway Klub sin ordinære generalforsamling med så stort et
fremmøde at mødet måtte flyttes fra Vojens Speedway Center til Hotel Pauli i Vojens.

Efter den indledende fællesspisning, forelagde formanden, tidligere verdensmester Ole Olsen, sin beretning. Han gav udtryk for, at han i forbindelse med generalforsamlingen sidste år, havde valgt igen at gå ind i klubbens ledelse, fordi han brænder for klubben, som han selv har været med til at stifte i 1975.

Bestyrelsen overtog en løbs- og træningskalender for 2014, som var udarbejdet af den tidligere bestyrelse og konstaterede videre, at det havde givet mange udfordringer i det forløbne år. Han takkede for bestyrelsen og hjælpernes indsats i det forløbne år.

Den endelige aktivitetskalender for 2015 vil om kort tid blive godkendt af Danmarks Motor Union. Alle løb være aftenløb fortrinsvis om fredagen, og der er træning hver tirsdag. Aktivitetskalenderen frembringer således på nuværende tidspunkt 55 aktiviteter gennem speedway sæsonen fra marts til oktober. Alle informationer og nyheder kan læses på klubbens hjemmeside www.vojensspeedwayklub.dk.

Bestyrelsen blev genvalgt med undtagelse af Reinhard Port, der ikke ønskede genvalg. I stedet blev Lars Krogh valgt ind i bestyrelsen. Lars Lassog Pia Petersen blev valgt som suppleanter. Bestyrelsen består herefter af: Ole Olsen(formand), Søren Steno (næstformand), Winni Agertoft (kasserer), Kim Schrøder, Lars Krogh og Henning Thomsen.

Årets VSKer blev Egon Jensen, der altid står som flagofficial i 1. sving på de to baner på
Vojens Speedway Center. Egon Jensen fik overrakt en flot vandrepokal af Ole Olsen, der takkede ham for godt humør og en loyal indsats.

Den nyansatte cheftræner. tidligere verdensmester Jan O. Pedersen, holdt et spændende indlæg om de tiltag han kommer til at afholde for holdledere og kørere igennem sæsonen. Han er i øvrigt selv holdleder for 1. div. 500cc.

Vojens Speedway Klub har i år to hold i 85cc klassen, 1. og 2. division, samt 2 hold i 500cc klassen, 1. division
og Old Boys.

Generalforsamlingen blev afsluttet på festlig og humoristisk vis af bestyrelsesmedlem Kim Schrøder, som sammen med sponsorer havde sørget for mange præmier til det amerikanske lotteri.

Ole Olsen takkede for det store fremmøde og bød velkommen til sæson 2015.

Presseansvarlig er klubbens næstformand Søren Steno - 40 50 3758

Et par af deltagerne på dagens G-licens kursus

Alle bestod ! Tillykke....

Nyhedsbrev Julen 2014

Sæson 2014 i VSK blev afsluttet med gode sportslige resultater!

Bestyrelsen for Vojens Speedway Klub kan nu se tilbage på sæson 2014 og sige tak til alle for en god indsats for klubben. Specielt er der god grund til at rose vores kørere for flotte sportslige resultater.

Vi overtog i februar en færdig aktivitetskalender, så vi havde ikke rigtig nogen muligheder for justeringer i løbs- og træningsprogrammet. Vi har haft ca. 9 måneder til at sætte os ind i hvordan klubben fungerer og hvor der er plads til forbedringer og trænger til nytænkning.

Ny linie til sæson til sæson 2015.

Vi har fra nogen medlemmer mødt stor forståelse for denne oprydningsproces og mindre opbakning fra andre medlemmer, der nu har forladt klubben. Vi har fået en del nye medlemmer og står nu godt rustet til sæson 2015. Efter sæsonens afslutning har vi i bestyrelsen sammen med vores træner og hold lederne evalueret på 2014 og vi er enige om, at køre en ny linje - og den håber vi på at I vil bakke op om. Vi må nu kigge fremad og vi er i fuld gang med planlægningen af spændende aktiviteter til sæson 2015.


Jan Os aktiviteter inden sæsonen.

En del af disse aktiviteter har I kunnet følge med i på vores hjemmeside og Facebook. Jan o. har gjort en stor indsats allerede og har kørt forskellige aktiviteter, der er blevet godt modtaget. Han har individuelle møder med hver kører for at tale om deres mål og ønsker for sæson 2015 og for deres indsats i sporten og evt. professionelle karriere. Jan har deltaget i et trænerkursus og føler sig godt rustet til opgaven.

Han glæder sig til at komme i gang med sæson 2015, hvor han vil introducere mange nye tiltag. Han vil afholde forskellige arrangementer i de kommende måneder op til sæsonen, så følg med på hjemmesiden.

Holdene til sæson 2015 er klar.

Jan har sammen med Morten Peterson og Claus Bjerregaard gjort en stor indsats for at få dannet vores hold for 2015, således at vi står med gode og motiverede kørere till. div 2. div på 85 cc og 1. div. og et stort oldboyshold på 500 cc. Holdene er indberettet til DMU og kørerne i de enkelte hold finder du allerede på hjemmesiden.

Aktivitetskalender for næste sæson.

Formanden har lagt al sin erfaring i at lave en ny aktivitetskalender for 2015 med en meget bedre struktur både på trænings- og løbsaktiviteterne. Der er nogle ny og spændende åbne løb i kalenderen, som vi vil løfte sløret for efter jul. Hovedmålet er at Vojens speedway Center skal summe/brumme af liv og glade mennesker i så mange af ugens dage som muligt. Vi skal have det sjovt med sporten og med hinanden.
Speedway skal være underholdende og sjovt for alle involverede parter.

Kursusvirksomhed og licensfornyelse.

Formand og næstformand har været på kursus så vi nu i klubben selv kan uddanne officials til at få G licens. Ole O. har allerede det første G-licens kursus den 24.1. kl. 13.00, hvor du kan tilmelde dig via hjemmesiden. Vi har været listen over hvilke licenstyper vores officials har igennem, idet de skal fornyes for de næste 2 år. Her vil der også være nogle få ændringer, men når dette er på plads er vi dækket ind frem til 2017, så vi har et hold, der kan afvikle vores løb.

Arbejdssplan for officials og hjælpere.

Når DMU har godkendt vores løbsplan vil vi udarbejde lister over hver enkel træning og løb, hvor det tydeligt fremgår af vores hjemmeside, hvem der er ansvarlig for løbet og hvilke officials og hjælpere der har påtaget at hjælpe med at afvikle aktiviteten. Bliver man så forhindret må man hjælpe med at finde en afløser, så vi kan få en rolig afvikling af aktiviteterne uden stress.

Hjemmesiden videreudvikles.

Kim arbejder på at videreudviklet hjemmesiden med nogle af de ønsker vi alle har. Klubbens liv skal foregå via hjemmesiden, som er vores centrale instrument til tilmeldinger og som informationskilde til hvad, der sker i klubben. Kim vil lægge et betalingsmodul ind som man kan betale gebyrer m.v.

Han vil lave det sådan at I kan printe heatskemaerne ud og senere se det samme skema udfyldt med løbets resultat. I er altid velkomne til at skrive direkte på siden og lægge billederne. Bent J. er meget
flittig til det og vi vil gerne opmuntre andre til at følge hans eksempel. I vil løbende blive informeret naturligvis via hjemmesiden, hvornår der er sket af forbedringer.

Generalforsamling.

Den ordinære generalforsamling er nu fastlagt til den 15.01:2015 k1.18.00 på Hotel Pauli, Vestergade 5 Vojens. I kan godt begynde at glæde jer. Det bliver en helt anderledes generalforsamling, hvor vi starter med at spise en hyggemiddag og efter den ordinære del vil der være forskellige former for underholdning.

Husk at betale dit kontingent inden generalforsamlingen, når du i de næste dage modtager opkrævning fra vores kasserer. Vi har fortsat en stram økonomi, så du kan hjælpe klubben meget ved at betale inden den 31.12.2014. Vi håber at I alle vil møde op og at vi samtidig kan få en god oplevelse.

Indbydelsen er vedlagt dette medlemsbrev og til melding kan ske til kimschroeder67@msn.com senest den 12. januar 2015


Vi ønsker alle medlemmer en god jul og glæder os til at se jer på generalforsamlingen, Vi
ønsker jer også et godt nytår med mange gode oplevelser i klubben. Det skal være sjovt og
spændende at være medlem af Vojens Speedway Klub og det er en fælles indsats!

på gensyn i 2015.

Bestyrelsen.

Møde men Jan O. Pedersen

Jan O mødte torsdag aften 85 cc kørerne og forældre i VIP rummet på Vojens Speedway Center.

Der var både kørere fra vores nuværende hold og interesserede kørere udefra. Mødet blev indledt af næstformanden Søren Steno, der gav udtryk for, at der har været mange udfordringer i at gennemføre alle de mange arrangementer, der var planlagt og indberettet til DMU af den forrige bestyrelse. Disse erfaringer vil indgå i planlægningen af 2015 sæsonen med vægt på kvalitet.

 Han roste vores kørere for de super sportslige resultater, der er opnået i sæson 2014. Han opfordrede til at vi nu kigger fremad og samler kræfterne omkring en succesrig og spændende sæson 2015. Planlægningener i fuld gang, og der vil være mange nye tiltag både i vintersæsonen og umiddelbart inden vi er klar tilsæson 2015.

 Herefter var det Jan O´s tur til at fortælle lidt om sig selv og de planer han har for sit job som cheftræner for Vojens Speedway Klub. Jan glædede sig meget til at beskæftige sig med kørerne og deres forældre både inden for 85 cc sektoren og  500 cc. Jan kender hele turen fra 80 cc og frem til 500 cc nationalt og Internationalt og ser det som sin opgave at sørge for, at det er sjovt at køre speedway og vil hjælpe alle på lige fod.  Dem der har ambitioner om at gøre speedway til deres levevej vil han kunne hjælpe med mange tips inden for både kørerstil, teknik og på det personlige plan.

 Der var mange spørgsmål fra de fremmødte som Jan på sin stille og rolige facon svarede på og han gav allerede mange tips omkring hele 85 cc området. Deltagerne i mødet fik en rigtig spændende aften og der var en god og stemning på mødet.

 Det er bestyrelsens faste beslutning at der i sæson 2015 i Vojens Speedway Klub skal være 3 divisioner i 85 cc og 2 divisioner i 500 cc. Der er allerede flere kørere i alle divisioner, der har skrevet under på deres aftale for 2015 og holdlederne er i dialog med yderligere potentielle kørere. Til de kørere, der endnu ikke har besluttet sig kan vi oplyse at de hurtigst muligt skal tage kontakt til holdlederne, så vi kan få en dialog omkring et samarbejde for sæson 2015. Vi skal snart tilmelde holdene og derfor er der frist for underskrivelse af aftalesedler til den 4.10.2014.

 Vi vil om kort tid afholde et nyt bestyrelsesmøde og dernæst vil vi komme tilbage med mere information til medlemmerne.

Infomations aften 85cc vedr. Sæson 2015

Vojens Speedway Klub vil hermed gerne invitere alle interesserede til en uforpligtende og åben informationsaften. Invitationen er rettet mod såvel tidligere som nuværende rere på 85 cc og pårørende som overvejer deres muligheder for sæson 2015.Denne aften vil næstformand Søren Steno informere om bestyrelsens visioner og mål for Vojens Speedway Klub samt de tiltag der bliver sat i værk for at nå disse mål.

Hør også den nyansatte cheftræner, tidligere Verdensmester, Jan O. Pedersen fortælle omkring hans syn på køretræning og udvikling af de enkelte kørere samt planerne for et struktureret træningsforløb såvel i vinterpausen, i forbindelse med sæsonopstarten samt vedligeholdende træning og videreudvikling igennem sæsonen.

Der vil være kaffe og te på kanden samt en sodavand til de yngre.

 

Vi glæder os til at se jer i VIP-rummet på Vojens Speedway Center den25/09-2014 kl. 19.00

 

 

Ny cheftræner

Vi har i Vojens Speedway Klub lavet en aftale med Jan O. Pedersen som bliver ny cheftræner i Vojens Speedway Klub i 2015.

Jan O. skal bistår som træner i klubben på 500cc samt 85cc. Ligeledes skal Jan O. stå i spidsen som holdleder for klubbens 1. division hold på 500cc.

Holdleder for vores oldboys hold bliver Reinhardt Port.

Yderlig er der lavet aftale med Bent Jørgensen og Henning Skovmand Thomsen som skal være holdleder for 1. division på 85cc.

På vores 2. division bliver det med Morten Peterson som holdleder.

Holdlederne tager inden for kort tid kontakt til nye samt gamle kører vedrørende udarbejdelse af en aftaleseddel for sæson 2015

Klubben forventer og ser frem til en god og sportlig sæson 2015 med glade og positive speedway mennesker.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Vojens Speedway Klub

Indkaldelse til møde 11. August 2014

 

                                                                                                                                   Vojens, den 05.08.2013

 

Til kørerne i Vojens Speedway Klub og deres teams.

Der indkaldes hermed til kørermøde på Vojens Speedway Center den 11.08.2014 kl. 18.00.

På mødet vil bestyrelsen fremlægge deres oplæg til hvilke hold der skal opstilles til sæson 2015, og hvem der bliver holdledere. Samtidig vil bestyrelsen fremlægge forslag til egne løb og andre spændende aktiviteter.

Vi glæder os til at se jer alle og få jeres input så sæson 2015 kan blive en god sæson for alle.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Vojens Speedway Klub.

Nyhedsbrev 26-06-2014

Information til medlemmer fra bestyrelsen om aktiviteterne i Vojens Speedway Klub.

Kære medlem,

Der har igen været et bestyrelsesmøde i klubben, her lige før 1. del af sæson 2014 går på hæld. Snart går de fleste på sommerferie, og når I er tilbage går vi i gang med sidste halvdel, hvor der også er mangespændende ting på programmet og gode resultater!

Klubben hus ved 500 cc.

Der er nu ryddet op i huset og sat et køleskab ind, så hjælpere og officials allerede nu har et fælles opholdsrum til træning og stævner.Kioskdelen arbejder vi på at genetablere, så der hurtigt kan gøres klar, når der er arrangementer på 500 cc banen således, at salget af fast food kan foregå herfra.

Vi vil indkalde til en arbejdsdag, så vi i fællesskab kan få nogle af de opgaver løst, som trænger sig på.

Oprydning og rengøring

Efter træning og løb er der en række rutiner, der skal udføres inden vi kan tage hjem fra banen.

Det er at gøre banen klar igen, belægningen skovles ud igen på banelegemet inden der slæbes. På 500 cc banen skal der fejes på kanten rundt om banen og ind til ryttergården. Kørerne skal fjernederes affald og putte det i miljødepotet og feje efter sig i ryttergården. Dette har vi indskærpet over for stævnelederne, idet de har det overordnede ansvar for at ryttergården afleveres, som den var da man ankom. Der skal ligeledes fejes belægning op fra gulvet i omklædningsrummene efter endt brug.

Vi er i gang med at udarbejde en plan for disse instrukser, som stævnelederne vil få efter sommerferien.

Hjælp os med at bevare Danmarks reneste og bedst vedligeholdte speedway stadion.

Hjælpere til Grand Prix’et i Vojens den 13.09.2014:

Winni har lige sendt jer en mail omkring de opgaver vi skal bruge folk til, når Grand Prix karavanen kommer til Vojens i september. Meld dig til Winni, hvis du kan hjælpe fredag og lørdag den 12. og 13.09.2014. Det er vigtigt, at vi samler så mange som muligt, og det er vigtigt at minde om, at der er bindende tilmelding. Man kan ikke melde fra i sidste øjeblik. Der forventes 15 til 16.000 tilskuere og de skal have en god oplevelse på Vojens Speedway Center med spænding, action og super service.

Vil du være med til at skabe en god stemning og give en hjælpende hånd – så skriv eller ring til Winni.

Hjemmeside

Kim gør et stort arbejde med hjemmesiden men den er også dit talerør. Skriv nogle indlæg og upload nogle billeder af det du oplever hos os i Vojens eller når vores kørere deltager i matcher rundt omkring i landet. Vi er meget stolte over de fine resultater, som både vores 85 cc og 500 cc kørere har opnået i første halvdel af sæsonen.  Denne gode trend håber vi fortsætter i anden halvdel.

 God sommerferie og på gensyn.

 

Bestyrelsen

Nyhedsbrev 21-05-2014

 

Information til medlemmer om aktiviteterne i Vojens Speedway Klub.

Kære medlem,

Så er det igen tid til lidt nyt fra bestyrelsen og lidt om hvad er ellers sker i klubben. Bestyrelsen havde et bestyrelsesmøde den 12. maj, hvor vi fulgte op på de forskellige aktiviteter.

Fritte Cup.

Dommer og løbsledelse valgte at aflyse løbet den 8. maj efter 2 heats p.g.a. våd bane efter kraftige regnskyl sidst på eftermiddagen.  Derfor var det nødvendigt at finde en ny dato. Løbet bliver kørt den 20.05.2014 og når vi ser på vejrudsigten er der lagt op til en dejlig sommeraften på Vojens Speedway Center.

Vi håber på et godt løb med spændende heats.

Gram Slot

En lille men hårdtarbejdende gruppe af medlemmer fra 85 cc var den 15. april taget til Gram Slot for at hjælpe med beplantning i slotsparken. Det var et stort arbejde og indbragte klubben 7.680 kr. som vil blive reserveret til aktiviteter for 85 cc afdelingen. Vi takker for indsatsen.

Økonomi

Vi har haft et tilfredsstillende salg af træningsafgift og løbsafgifter samt kiosksalg, der hjælper på økonomien, selvom den fortsat er temmelig stram. Vi har fået flere nye medlemmer og vi er nu over 100 medlemmer som Kim skriver det på hjemmesiden. Husk at opfordre jeres omgangskreds

Til at blive medlemmer af Vojens Speedway Klub.

Hjælpere/officials

Vi har en fyldt aktivitetskalender, som indebærer en lang række aktiviteter, hvor der er brug for hjælpende hænder. Det kniber lidt med at få medlemmerne til at melde sig frivilligt til vores arrangementer og nogle siger fra kort tid før datoen. Frede og Kim vil lægge vores hjælpelister op på hjemmesiden, så det er nemt for flere at melde sig til og give en håndsrækning. I stedet for daglicenser til officials vil Frede indføre G-licenser til så mange som muligt. Det er vigtigt, at vi er mange der gør lidt i stedet for, at der er få der gør meget. Ellers fungerer klublivet ikke. Så bak op om vores aktiviteter.

Hjemmesiden

Kim arbejder løbende med at gøre hjemmesiden til et centralt omdrejningspunkt for al info til medlemmerne og omverdenen.  Det er en stor men vigtig opgave, som skal føre til at vi af hjemmesiden hurtigt kan se aktiviteterne, hvem der skal hjælpe og hvornår de skal møde.

Tilmelding til træning og stævne skal også køre over hjemmesiden. Har I gode idéer eller information

I synes skal på så send en mail til Kim.

I bestyrelsen har vi fordelt de forskellig opgaver imellem os og vi vil løbende informere jer om nye tiltag.

 Bestyrelsen ønsker jer en god og aktiv speedway sommer.

 

 

 

Nyhedsbrev 29-03-2014

Information til medlemmer om DM 1 og status på klubbens situation.

Kære medlem,
Sidst vi mødtes var på den ekstraordinære generalforsamling og det efterfølgende medlemsmøde. Vi i bestyrelsen ønsker at takke jer for den opbakning vi fik på mødet. Vi var enige om, at det vigtigste for klubben her og nu er at få styrket økonomien og sat gang i de sportslige aktiviteter så Vojens Speedway klub er en klub, hvor der virkelig sker noget.

DM 1
Vi diskuterede DM 1 løbets afvikling på Vojens Speedway Center og blev enige om, at det på det nuværende grundlag vil være for risikabelt for klubben at gennemføre løbet. Medlemmerne bad os om at forhandle med Haderslev kommune og Dansk Motor Union med henblik på at få støtte fra kommunen og en lavere løbsafgift hos DMU. Kommunen gav os en underskudsgaranti dog begrænset til 50.000 kr. og DMU frafaldt kravet om en bankgaranti, men vil fortsat have 104.000 kr. i løbsafgift. På den baggrund besluttede en enig bestyrelse at meddele DMU at vi ikke kunne påtage os opgaven. DMU viste stor forståelse for vores beslutning og udtrykte håb om, at vi hurtigt kan få økonomisk styrke til at få tildelt en
DM afdeling. Løbet er nu tildelt Holstebro og vi ønsker dem held og lykke med afviklingen af løbet.

Hjemmesiden. www.vojensspeedwayklub.dk
Kim arbejder sammen med Jens på at få den fine hjemmeside færdig. Hvis I klikker ind på den gl. hjemmeside vil I fortsat automatisk blive ledt over på den nye. Den vil efterhånden indeholde alle de informationer I har brug for og være vores kommunikationskanal til medlemmerne. Den indeholder bl.a. en kalender, der viser de planlagte aktiviteter og den vil løbende blive opdateret med de ændringer, der kan komme i løbet af sæsonen. Jens vil fortsat sende en sms ud til de berørte, hvis træningen bliver aflyst p.g.a. vejrlig. Derudover kan man se, hvem der er formand og medlemmer af de forskellige udvalg, hvor vi beder om at man kontakter formanden for udvalget, hvis man har et eller andet problem, der har med
udvalget at gøre. Så kig løbende ind på hjemmesiden, så er I hele tiden opdateret på, hvad der sker i klubben.

Winni har styr på økonomien og melder om øget medlemstilgang, så hvis I kender nogen, der er vilde med speedway ligesom vi er, så kan I opfordre dem til at blive medlem.

Send en mail til dem med Winnis mailadresse - så går det hele som smurt. Vi vil gerne have mange nye medlemmer.

Vi ser frem til at vi ses på Vojens Speedway Center og håber på en god sæson sammen med jer !